Dhëmbët Magic Pastrimi Kit

teeth-cleaning-kit-remove-stains-at-once

Dhëmbët Pastrimi Kit është një inovative dhëmbë pastrim produkt, i zhvilluar nga fundit nano technology.The tub brendshme nano kapilar, çdo grimcë shumë më të vogla se sa 1/10000 e flokëve, shumë më i vogël se molekulat e pastë dhëmbësh, thithin njollat ​​nga kokërr mikro e dhëmbit .

 • Nano Tubes Technology, të lehtë për të absorbuar dhëmbët njollat.
 • Zbardh dhëmbët, të shpejtë për të hequr pllakë.
 • Jo Hurt smalt, nuk përmban kimikate.

sharusmile.com teeth cleaning kit remove the teeth stains in 1 minute whiten teeth at once

Produkte Featured

 • Best dog toothbrush Wholesale shareusmile pet teeth cleaning kit Pet Products Chinese Manufacturer‎shareusmile pet toothbrush combo pack in office teeth whitening for your dog

  Best dog toothbrush

  Pet furçë dhëmbësh është i përbërë nga microfiber super ultra, të shpejtë për të hequr njollat ​​kokëfortë dhe i poshtër lehtë.

   

  Product Konfigurimi:1 pc + 16 rimbushjet +20 strips

  Sugjeruar çmimi i shitjes me pakicë: 55 dollarë

  materiali:Nano Sponge + PP trajtojë, Nuk kimike

 • Dog dental care toothbrush products designed for petsMost Effective Toothbrush for Dogs from Shareusmile

  Effective Pet toothbrush

  Pet furçë dhëmbësh është i përbërë nga microfiber super ultra, të shpejtë për të hequr njollat ​​kokëfortë dhe i poshtër lehtë.

   

  Product Konfigurimi:1 pc + 16 rimbushjet +20 strips

  Sugjeruar çmimi i shitjes me pakicë: 55 dollarë

  materiali:Nano Sponge + PP trajtojë, Nuk kimike

 • Shareusmile-New-teeth-cleaning-kit-for teeth whiteningShareusmile-Upgrade teeth cleaning kit N210 trend product for teeth whitening

  New Arritja dhëmbët pastrimi kit SH210

  Upgrade Dhëmbët Pastrimi & Whitening Kit është zgjidhja më e mirë për dhëmbët duhanpirës zbardhjen, 1-2 minuta Efekti, vetëm me ujë, lehtë për t'u përdorur dhe të kryejë

   

  Product Konfigurimi:2 Sticks + 10Sponge mbushje

  Sugjeruar çmimi i shitjes me pakicë:35dollars

  materiali:Nano Sponge + PP trajtojë, Nuk kimike

 • Teeth-whitening-sponge-strips Magic Nano Brush Teeth Cleaner

  Dhëmbët Magic Brush Strips

  Shumicë nga prodhuesi origjinal i dhëmbëve çngjyrosje strips për përdorim në shtëpi, cilësi të lartë tstrips eeth pastrimiProdukte

  Product Konfigurimi:1Sponge rimbushjet

  Sugjeruar çmimi i shitjes me pakicë:8 dollarë

  materiali:Nano sfungjer, Nuk kimike

Shërbimi online
Live Chat